Emonts Keukens

info@emontskeukens.nl | +31 (0)6 22036376 | Landgraaf

Keuken kopen ervaringen - klantverhalen 2

 


 

 

Klantervaringen 2


Verhalen van klanten voor wie ik gewerkt heb. De tekst is door de mensen zelf geschreven. Wilt u deze verifiëren, dat kan! Ik breng u graag met de mensen in contact. Vraag er gerust naar.

 

"Vooraf tot in detail de juiste ondersteuning en expertise. Van lichtplan, hoe de tegels het beste te leggen, waar de stopcontacten het best geplaatst kunnen worden, welke apparaten het meest efficiënt zijn en de expertise over hoe de nieuwe keuken het beste tot zijn recht komt. Na de deal gesloten te hebben blijft het contact optimaal en begeleidt Emonts Keukens de verbouwing van dag tot dag. Eenmaal opgeleverd is er een uitstekende service. Kortom een lokale ondernemer die begrijpt hoe het werkt!"

 

Theo en  Alexandra Delahaije - Landgraaf

 


 

"Samenwerking zeer prettig door de korte lijntjes, hierdoor bleken maatwerkoplossingen in een vergevorderd stadium van de plaatsing nog mogelijk".

 

J. Reijnen - Landgraaf

 


  

"Wij zullen jullie zeker bij anderen aanbevelen. Onze ervaring is in een woord "Geweldig". Zeer vriendelijke en correcte behandeling. Het afbreken van de oude en plaatsen van onze nieuwe keuken verliep op rolletjes. We zijn Super tevreden over onze nieuwe keuken. Emonts Keukens, een echte aanrader!!"

 

Fam. Essers - Hoensbroek

 


 

"Emonts Keukens kunnen wij van harte aanbevelen. In alle opzichten een zeer goede ervaring: Rob Emonts is zeer betrouwbaar en deskundig. Hij geeft via computertekeningen een goed beeld van hoe de nieuwe keuken eruit zal zien. Hij luistert goed naar de klant, denkt heel goed mee en dringt niets op. Ook al heeft het bedrijf geen uitgebreide showroom, toch is het zeer goed mogelijk om via voorbeeldpanelen, de computertekening en zijn deskundig advies tot een goede keuze te komen. Prettig is ook dat hij de volle verantwoordelijkheid neemt voor de verbouwing en met een zeer goed en betrouwbaar team samenwerkt. Hij komt de gemaakte afspraken ook goed na. Wij zijn in alle opzichten zeer tevreden en hebben een prachtige design keuken gekregen (merk Eggersmann)." 

 

Familie Flikweert - Heerlen

 


 

"Ik kan het met 1 woord omschrijven: perfect! We zouden je direct aanbevelen; sterker nog, dat hebben we al een aantal keren gedaan! Je bent kundig en maakt waar wat je belooft. Je hebt verfrissende ideeën en we hadden meteen een klik met je. Volgende keer denken we weer aan jou!" 

 

Mevrouw N. Pinna - Landgraaf

 

 


 

 

Contact.

Wilt u ook een keer vrijblijvend bij u thuis sparren over uw nieuwe keuken? 

 

Of wilt u gewoon vrijblijvend aanvullende informatie, antwoord op vragen of wilt u advies?

 

 

Telefoon: 06 - 22 03 63 76

E-mail: info@emontskeukens.nl

 

 

U mag ook 's avonds of op zaterdag bellen.

  

 

Volgende: klantervaringen 3

Vorigeklantervaringen 1

Terug naar hoofdmenu: Keukenadvies aan huis.

 

Home.

 

 

 Wilt u ons alvast een beetje leren kennen of zien wat wij maken.

 Meld u dan aan bij facebook, zoek op Emonts.Keukens.Landgraaf en klik op "vind ik leuk".

Facebook Linked-in Cake Chicken